Ik hou van Mexicaanse vrouwen! - Reisverslag uit San Pedro Tlaquepaque, Mexico van Arnold Hirdes - WaarBenJij.nu Ik hou van Mexicaanse vrouwen! - Reisverslag uit San Pedro Tlaquepaque, Mexico van Arnold Hirdes - WaarBenJij.nu

Ik hou van Mexicaanse vrouwen!

Door: Arnold

Blijf op de hoogte en volg Arnold

09 Februari 2009 | Mexico, San Pedro Tlaquepaque

¡Hola!

Op velen verzoek weer een berichtje van mij.

Ik blijf me erover verbazen, wat ontzettend veel mooie dames lopen er hier rond!! Je kan hier de hele dag vullen met het kijken van Mexicaanse pracht, vrouwelijke pracht. Dat is echt niet goed voor me, dan is de jeuk om wat bed-actie bij mij toch wel erg groot!! Dus heb ik een kleine cursus "pick up a Mexican Girl" gedaan.
En dan heb ik het nog niet eens zo erg, Stephan heeft het ongeluk om bij een gastgezin te wonen waarvan de dochter Miss Tlaquepaque 2008 is.
En geloof mij, ik snap dat!

Hoe gaat het daar? Ik hoorde dat het nat en koud was, tja wat moet ik zeggen ik heb daar hier geen last van.
Hoe gaat het hier?
Zon, warmte en de ene vrouw nog mooier dan de andere (lees dat het goed gaat).
Ik heb de afgelopen 2 weken niet heel veel bijzonders gedaan.
Ik ga in ieder geval nog steeds elke dag trouw naar school.

Vorige week een invasie van overbejaarde Amerikanen en Canadezen op school gekregen.
De ene nog vervelender dan de andere, sorry het is weer bevestigd: Ik heb echt een hekel aan Amerikanen wat zijn het toch een verschrikkelijke neppe en arrogante mensen (op uitzonderingen na). Hele gezellige mensen, zeuren, zeiken en niks is goed en voelen zich allemaal superieur.

Vorige week een beetje aan het shoppen geweest, nieuwe (van de vrachtwagen gevallen) schoenen gekocht.
Vrijdags weer even de kroeg in gegaan met Karlijn en Stephan, de tent hier in Tlaquepaque waar je voor 120 peso’s onbeperkt kan drinken (een aantal dranken dan). Je krijgt echt het meest smerige bier wat er bestaat haha heel bitter en na vier stuks heb je het gevoel of je 5 kerstdiners hebt gegeten.

Zaterdagavond hebben we het nachtleven in Guadalajara geproefd. Orlando en zijn vriendin hadden ons uitgenodigd om met ze mee te gaan.
Karlijn, Stephan, Orlando en ik hadden de taxi naar Guadalajara gepakt en ergens uitgestapt waar we Orlando z'n vriendin zouden ontmoeten. Na een tijdje wachten was Orlando het zat en wist hij wel een betere plek om te wachten, tja ze is nu eenmaal een Mexicaan en een Mexicaans kwartier duurt ongeveer 2 uur (ideaal voor mij!).
Taxi gepakt en bij een (zijn er iets van 5) Red Pub naar binnen gegaan. Goedkopen Heineken export bier, doe mij die maar en voor ik wist had ik er al drie naar binnen gegooid (niet alles is hier beter).
Karlijn voelde zich niet zo heel goed ging even naar de wc en voelde zich daarna een stuk beter alleen dan met een lege maag. De vriendin van Orlando was er eindelijk en we konden naar de volgende accommodatie.
Met z'n vieren, Karlijn had besloten om niet mee te gaan ze voelde zich toch niet zo heel oké. Buiten Karlijn op een taxi gezet en afscheid genomen, Karlijn ging de volgende dag namelijk naar Playa del Carmen.
Wij bij de vriendin van Karlijn ingestapt en op weg naar een club "The Mansion". Vette club, goede muziek, koud bier en vrouwen met te strakke of te korte kleding aan met daarin te lekkere lichamen. Met andere worden voor een jongen met zo'n hoog testosteron (17beta-hydroxy-4-androsten-3-on) gehalte als ik de perfecte plaats om heen te gaan.
Na een aantal bier was het de tijd om een beetje beweging in het lichaam te krijgen. En al snel stond ik lekker te stampen en te beuken op de beat, ondertussen mezelf te verlekkeren naar het kijken van het vrouwelijk schoon.
Jammer dat bij de meeste vrouwen een iets van "lookalike" bodyguard stond. Toch nog maar even hier de kat uit de boom kijken, voordat ik strippend op de bar sta.
Bezweet en beschonken naar huis gegaan waarna ik de volgende dag verrot door huis heb geslenterd.

De afgelopen week naar school en een beetje door Tlaquepaque gelopen. Hier ook een galerij bezocht. Tlaquepaque (betekent “de plaats boven het kleiland”) is beroemd om zijn handwerk, steen- en metaalwaren en galeries. Het trekt de beste kunstenaars uit Jalisco (de provincie waar ik zit) aan.

Ook deze week naar de ruines van Teuchitlan geweest. Dit was een excursie van school uit en hup met een stel overbejaarde Amerikanen onze excursie bus in. Ik was blij dat de ramen van de bus geblindeerd waren, alsof ze de reis met artis vergelijken, dus dat zei ik ook hardop tegen Steef, niet wetend dat er ook een Nederlandse-Canadese bejaarde er tussen zat.
Eerst gingen we naar het plaatsje Teuchitlan, waar we een museum bezochten en een film te zien kregen over deze archeologische vondst en wonderbaarlijke pyramides.
Na het bezoek in het museum hadden we even de tijd om een beetje in het dorpje te neuzen. Het was heerlijk weer, dus wat biertjes gekocht en die samen met Stephan en de vriend (een local van Tlaquepaque) van Jill (die voor school uit de excursies boekt) in de schaduw van een parkje opgedronken.
De break was over en na 5 a 10 min rijden waren we bij de ruïnes van Teuchitlan. Teuchitlán vertegenwoordigt één van de eerste vestigingen met een beschaafde levensstijl in dit gebied. Deze op bijzondere, trapsgewijs compleet ronde pyramides 'los guachimontones' zijn meer dan twee duizend jaar oud ik geloof 400 voor Chr. en bevinden zich in het midden van de centrale valleien in Jalisco.
Op één piramide mocht je klimmen, deze piramide is niet gerestaureerd maar nog wel goed zichtbaar. De rede dat deze niet gerestaureerd is, ze waren bezig met een weg aan te leggen alleen die ene heuvel lag in de weg. Na een aantal stenen al uit het gebouw te hebben gesloopt hadden ze uiteindelijk door dat het wel eens iets anders kon zijn dan een heuvel. Maar het gebouw was al in zoverre beschadigd dat het niet meer te restaureren was.
De nodige foto's gemaakt en opweg naar huis.

Vrijdags met Stephan uit geweest, uiteraard weer naar de "Oxido" we hadden ons laten vertellen dat je ook gewoon aan de Tequila kon gaan ipv. dat smerige bier.
Dus dat leek ons wel een goed plan, Stephan had een "Holland" T-shirt aan en al snel hadden we vrienden gemaakt met iets wat te dronken Mexicanen, ach dat ben ik wel gewend om tussen dronken idioten te staan.
Deze jongens gingen ons wel leren hoe je hier een vrouw "versiert". Fluiten en het één en ander naar ze roepen haha en het werkt, gewoon aanhouden en wat zeggen of dansen, vinden ze je leuk blijven ze bij je en anders lopen ze weg.
Het is zelfs zo erg hier, vinden ze je leuker dan de gene met wie ze zijn laten ze die gewoon stikken en die hebben het maar te slikken.
Jammer genoeg was het een hengstenbal en was er weinig in de vitrine om uit te kiezen, toch een afspraak staan voor aankomende vrijdag. Ook neemt één van die Mexicanen zijn zus mee, stond hij zowat aan ons te verkopen: " Mn zus is een slet, gewoon de hele avond drank geven en ze is die avond voor jou" waarop zijn broer begon te protesteren haha.

Zaterdagavond weer stappen met Orlando en zijn vriendin, het wachten op "de vriendin" duurde weer zo lang dat we maar weer een kroeg hebben opgezocht. Na een biertje te hebben gedronken kreeg Orlando telefoon, z'n vriendin was moe en had geen zin om te stappen. Even later was hij weg en gaf me een telefoontje dat ze vriendin honger had en dat ze even wat gingen eten en dat ze daarna wel zouden komen. Na bijna anderhalf uur wachten en drie bier later besloten Steef en ik er vandoor te gaan.
Buiten hadden we geen idee waar we nou precies zaten en al helemaal geen idee hoe we bij een leuke club konden komen. We besloten om terug te gaan naar Tlaquepaque daar nog wat drinken, en dan lekker naar huis.
Wij naar een tent waar we al een keer voor de deur hadden gestaan maar ons niks leek. "Ach we gaan gewoon naar binnen en we zien wel waar het schip strand de avond kan niet meer mislukken". Daar aan de "TECO's" (TEquila COla) gegaan. Één werd er twee, drie, vier ach het werden er wel meerdere. Na een tijdje naar een livebandje geluisterd te hebben kwamen we met wat mensen van het andere geslacht in gesprek. De serveersters die zelf niet vies waren van bier zaten lekker met ons te ouwehoeren, beetje jammer dat ze door hun vriendjes werden opgehaald (uiteraard was deze kroegslet tot na sluit blijven hangen).
Overgegaan op het bier (keuze uit, wat nog niet die avond was uitverkocht) en een Tequila-shot later was Stephan in gesprek met twee dames. Tijd om me even aan te sluiten. Na het één en ander in het Nederlands aan ze te hebben geleerd ("Ik ben zooo geil" en dan denken dat je zegt dat je blij bent) en het één en ander met elkaar te hebben besproken (Stephan en ik) wat ik hier maar beter niet op kan schrijven, kwam de vraag wat ze nog gingen doen of heen gingen. De dames gingen nog naar een afterclub, deze ging om zes uur open (het was ondertussen al half zes) en of we meegingen.
Daar hoefden we niet over na te denken en na een paar slokken zaten we "weer" in de taxi richting Guadalajara. In één of andere achterbuurt stapte we uit en moesten we nog even wachten voor de deuren open gingen. Populaire tent want het was goed druk. Binnen kregen we van de meiden te horen dat we bij elkaar moesten blijven want het kon in de club wel eens gevaarlijk zijn/worden. Goed, dat stelt mij goed gerust waar ben ik nou weer mee naar toe gegaan. Later begreep ik dat vooral voor vrouwen alleen het geval was, toch vond ik het raar dat er geen bewaking was of iets dergelijks.
Na een drankje, dansen en wat tongworstelen was het wel eens tijd om op te stappen. Buiten even wennen aan het ligt, was pas 8 uur in de ochtend. Wij naar huis en de dames mee. De eerste Mexicaanse is een feit en ook hier weet ik me niet te gedragen, geen idee meer hoe ze heet en toen ze nummers wilde wisselen de volgende middag snapte ik geen woord Spaans meer. Met iets van 2 a drie uur slaap een evaluatie lunch met Stephan gedaan en voor de rest van de dag geen moer gedaan (en ik wilde nog wel gaan studeren).

Nu is het alweer maandag en m'n vierde week hier in Mexico is begonnen, Mexicaanse tijden of niet maar de tijd lijkt wel heel snel te gaan hier.

Nu jullie weer een beetje "up to date" zijn ga ik nog wat studeren.

Dikke zoenen en knuffels van mij!!

Foto's bij dit bericht:

Los Guachimontones: http://www.mijnalbum.nl/Album=XLWMOGGX

Tlaquepaque: http://www.mijnalbum.nl/Album=7PIGLZQU

Voor al mijn foto's:

• 10 Februari 2009 - 07:16

Leslie:

klinkt saai:) jammer dat je niet van uitgaan en vrouwen houdt:)
    liefs xxx

• 10 Februari 2009 - 08:10

Dick Puerto Sabre:

Da van die mooie vrouwen boeit. Maar je hebt kennelijk de verkeerde foto's bijgeleverd. Je schrijftdat het 's morgens al "ligt" was...dat zegt alles !!

• 10 Februari 2009 - 11:29

Su Padre:

Lieve jongen, heb je ook een versie van je verhaal voor Su Madre, want ik ben bang dat als ze dit leest dat ik snel naar huis moet om haar uit een of andere shock te halen.

Hier in Jordanie ook mooie vrouwen, alleen de meesten zijn helemaal ingepakt en al helemaal niet benaderbaar zonder niet direct een probleem te hebben. Voor de gemoedsrust voor Su Madre een stuk beter.

xxx, meet you on skype.

• 10 Februari 2009 - 18:31

Sig:

He hallo,

Jaja mooie vrouwen... op de foto`s nog weinig van gezien haha

• 10 Februari 2009 - 18:50

Astrid Rietveld:

Leuk hoor zo een beetje meegenieten van jou avontuur.
    Maar ik ook wat mee zo hier in Velserbroek.
    X As

• 10 Februari 2009 - 19:32

Sammie:

He mop,

ik zeg alleen maar goed bezig:D:D:D

(K) Sam

• 11 Februari 2009 - 21:27

Sandra:

hoi Arnold,nou je geniet wel zeg!als moeder van een goede vriendin van je, zeg ik toch, doe alles wel veilig he!hahahha.Heel veel plezier nog!Sandra

• 12 Februari 2009 - 10:27

Annika:

wat leuk allemaal weer, je bent al bijna ingeburgerd! allochtoon ;)

Hier alles goed. vooral erg normaal.

happy valentine met je mexican chickies ;)

Liefs Annika en de doggies

• 12 Februari 2009 - 15:34

Baas Barry:

Geheugenverleis na de sex...... Ze was zeker dik en lelijk??? hahahaha
    Kijk je uit in de achterbuurten daar! je had ook eerst ff in de bijlmer moeten "proef lopen door achterbuurten"
    xxx

• 12 Februari 2009 - 21:15

Patrick:

Proeflopen kan ook in mexico, nold gaat voor een hogere moeilijkheidsgraad: dat heet non verbale communicatie :D

Leuk man! Cheers

• 12 Februari 2009 - 21:41

Riek:

He schatje,

Ik dacht al wanneer houden die brave verhalen over school, studeren, vroeg opstaan en culturele uitstapjes eens op? Zo ken ik je weer haha!

Je snapt dat ik dit natuurlijk totaal niet meen en nu achter mijn computer allerlei kreten uitstoot zoals : 'Oh nee he!' en 'hij kan het ook niet laten he' en 'als hij naast me zat zou ik hem slaan' en 'kan die jongen dan echt niet zonder drank en vrouwen? en 'als hij deze school maar wel afmaakt..' en 'Ik dacht dat hij eindelijk op het rechte pad was!'

nee hoor lieverd, als je het maar naar je zin hebt! en dat lukt je goed zo te lezen! ben ik blij om!

hele dikke knuffel en kus, je vriendinnetje

• 13 Februari 2009 - 16:10

Nico:

ola Nold,

Gaaf om ff te lezen hoe het gaat zo ver weg van ons kikkerlandje. Zo te lezen vermaak je je prima! 'k hou je site in de gaten!

Groetjes

• 14 Februari 2009 - 14:53

Mamma Ingrid, :

he jonge alles goed met je, mamma houd je in de gaten. dikke kus

• 15 Februari 2009 - 20:53

Paul:

que? Hee nold, mis je het hier al een beetje. Zet je gauw meer grappige verhalen erop? Groet paul.

• 19 Februari 2009 - 18:18

Je Nichtje:

Hee neef,

Eindelijk je blog gelezen, buitengewoon vermakelijk. Kijk uit naar nieuwe avonturen, veel plezier enne.. keep it safe.

liefs